Fremtidens Åkrehamn med arkitektens øyne

Velkommen til vernissasje og åpning av Europan-utstilling i Åkrehamn onsdag 20. september kl 19. Unge arkitekter har tegnet hvordan Åkrehamn kan utvikles til å bli en enda bedre by å bo i idag - og om femti år. Utstillingen åpnes av ordføreren på kulturhuset i Åkrehamn. 

For å få inspirasjon og ideer deltar Åkrehamn i verdens største arkitektkonkurranse Europan. Det er de internasjonale bidragene i denne konkurransen som nå stilles ut.   

Illustarsjon av havnen i Åkrehamn - Klikk for stort bildeUnge arkitekter har tegnet fremtidens Åkrehamn. Utstillingen åpner onsdag 20. september klokken 19.

-Vi vet hvordan Åkrehamn er i dag, men hvordan kan vi sammen utvikle en enda bedre by for dem som bor der i dag, og de som skal bo der om femti år?, spør by- og samfunnsutvikler Vigleik Winje. Han har hatt besøk av juryen i den anerkjente Europan konkurransen og de sett på de innkomne forslagene fra arkitektene og har hatt befaring i Åkrehamn.  Winje sier at alle som bryr seg om byen sin inviteres til å se, vurdere, kritisere, juble, le og engasjere seg. Utstillingen åpner onsdag 20. september og vil være tilgjengelig i en måned. 

Program

Onsdag 20. september klokken 19.00 åpner ordfører Jarle Nilsen utstillingen og kommunearkitekt Kristian Endresen vil presentere deler av utstillingen og tanker om god byutvikling. Arrangementet finner sted i kafeen på kulturhuset i Åkrehamn.

Illustarsjon av kulturhuset Åkrehamn. - Klikk for stort bildeUnge arkitekter har tegnet forslag som gir inspirasjon til videre arbeid.

 

Påmelding nyhetsbrev:

 

 

Nyheter og informasjon om kommunens tilbud og aktiviteter,
rett i din innboks. Se tidligere sendte nyhetsbrev her.