Er du fra Moss, kan du stemme i Karmøy

27. november er det omvalg til fylkesting i Østfold for Moss kommune. I Karmøy kan innbyggere fra Moss stemme fra mandag 13. til fredag 24. november.

Stemmeseddel legges i urne,. - Klikk for stort bilde

Det er du som var registrert bosatt i Moss 30. juni i år som kan delta i omvalget.  Dersom du oppholder deg i Karmøy, kan du avgi din stemme på rådhuset i hele dets åpningstid disse to ukene - fra klokka 08 til 15.30. 

Du må ha med deg legitimasjon (pass, førerkort eller liknende). Du trenger ikke valgkort. 

Dersom du forhåndsstemmer i en annen kommune enn Moss, får du utdelt en avkryssingsstemmeseddel som kun er påført de registrerte politiske partienes navn, uten kandidatnavn. Du må da krysse av for, eller skrive på, hvilket parti/gruppe du vil stemme på.

Dersom du vil gjøre endringer på stemmeseddelen må du skaffe deg en stemmeseddel fra Moss kommune og bruke den når du stemmer.

Når stemmeseddelen er stemplet av en valgmedarbeider legger du den i en stemmeseddelkonvolutt. Denne blir lagt i en omslagskonvolutt, som legges i valgurnen.

Stemmen din blir deretter sendt til Moss kommune for opptelling.

Du har også mulighet til å søke kommunen om å få stemme hjemmefra. Dessuten skal kommunen ta imot forhåndsstemmer på helse- og omsorgsinstitusjoner.  De det gjelder må ta kontakt med kommunens servicetorg på telefon 52 85 75 00.

Du kan kontakte politisk sekretariat i Karmøy kommune på valg@karmoy.kommune.no

 

 

Påmelding nyhetsbrev:

 

 

Hold deg oppdatert! Nyheter, tilbud og aktiviteter fra kommunen, rett i din innboks.
Tidligere sendte nyhetsbrev.