12 forførende friluftsmål – Bli med på TellTur

Friluftsrådets egen friluftskart løsning er å bruke TellTur for å få inspirasjon til nye turområder. Ta del i din kommunes lokale turkonkurranse, og logg turen din på TellTur. Alle turene i Karmøy finner du mer informasjon om her.

Nå er det bare å planlegge turene som vil gi deg frisk luft og gode opplevelser.

For å være med på konkurransen, må du registrere din tur gjennom appen Norgeskart friluftsliv og TellTur funksjonen der. Her vil du finne kart, bilder og beskrivelser for de enkelte turmålene. Appen slår ut posisjonen når du er innen 50 meter fra turmålet. Da vil du få spørsmålet om du vil sjekke inn. Veldig enkelt og greit, og helt gratis. Ute på hvert turmål finner du en kode som du registrer for å få godskrevet besøket.

Last ned fra App Store

Last ned fra Google play

Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google LLC.

Følgende 12 turløyper i Karmøy:

Kommunen vil trekke et gavekort og en sekk til en av kommunens innbyggere som er med på Telltur.

Ellers har Friluftsrådet Vest sine egne konkurranser og trekninger.

Konkurrer med deg selv eller med andre turgåere om å nå flere mål!

Vær aktiv – nyt turene – men på avstand!