Soping av gater i Kopervik

av Anders L. Eie sist endret 20.04.2017 - 09:39
Gangstier i Kopervik er det private som har ansvar for å holde fri for snø og sope fritt for grus. Men soper du det ut i gata innen 27.april, så kan sopebilen til kommunen ta det med seg når den kommer.
Soping av gater i Kopervik

Kommunens sopebil feier de kommunale vegene.

Kommunen prøver å sope alle veger de han ansvar for innen 17.mai, slik at det ser rent og pent ut til nasjonaldagen. Men i følge politivedtektene har huseiere ansvar for gangvegene utenfor sine bygg i Kopervik sentrum. Og spørsmål om hvor en skal gjøre av grusen etterpå er alltid en utfordring.Og børste det ut i vegen er jo en løsning, men det er dumt hvis kommunens sopebil allerede har vært og sopt vegen for å gjøre den fin til 17.mai.

Derfor ønsker kommunen nå og si at hvis en soper grusen ut i vegen innen 27.april, så skal sopebilen til kommunen ta det med seg. Så sant den kommer til og ikke blir hindret av parkerte biler og lignende. Da den har planer og komme til Kopervik i dagene etter denne datoen. Den vil nok ikke returnere før etter 17.mai en gang. Så nå er det en mulighet og får gjort gatene reine til nasjonaldagen.

De andre tettstedene har sopebilen allerede tatt eller planer og ta etter Kopervik.

Side-alternativer

Byplanlegging

Brøytevakter 2

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Kommende hendelser
Nyttårsmottakelse i Karmøy rådhus
27.12.2017 - 17:00
Ordfører inviterer til nyttårsmottakelse i Karmøy rådhus 27. desember ...
Karmøy rådhus
Tidligere hendelser…
Kommende hendelser…
Rettigheter tilhører Karmøy kommune.