Et trekk

av Ingrid Sofie Rundhaug sist endret 05.04.2017 - 10:46
Onsdag 29.mars ble det for tredje år på rad avholt "Gatesjakkturnering" på mottaks- og oppfølgingssenteret (MO) i rus og psykisk helsetjeneste.

MO senteret har hatt en sjakkgruppe i 3.5 år, og gruppen startet opp da Norges største sjakktalent Magnus Karlsen var med i sitt første VM.

"Gatesjakk" har hentet inspirasjon fra frelsesarmeens "gatefotball" som ble etablert i 2005. Onsdagens turnering hadde som turneringen flest en god blanding av spenning, hard konkurranse og sosialt felleskap.

Ansatte på MO senteret sørget for mat og drikke under hele turneringen, og en av de ansatte deltok også i turneringen for å øke antall partier. Det ble spilt 6 partier med 20 minutters betenkningstid hver, totalt 40 minutter på hvert parti. Etter halvspilt turnering stod Frank med 2 p, Karl Raymond med 1 p og Svein Tore med 0 p. Etter endt turnering stod Frank og Karl Raymond med begge 3p. For å få en vinner måtte en dermed i gang med hurtigsjakk, og betenkningstiden ble satt til 5 minutt pr spiller. Dette partiet ble et spennende oppgjør med flere publikummere og ordfører som ivrige fulgte med. Karl Raymond fikk et overtak i partiet, men et feiltrekk medførte at han mistet dronningen og etter hvert gikk tiden hans ut. Frank vant partiet og ble dermed vinner av turneringen.

Endelige resultatliste

Nr 1 Frank hult

Nr 2 Karl Raymond Mannes

Nr 3 Svein Tore Sjursen

Svein Tore ble trukket ut som vinner av et sjakkbrett. TIO lagde de øvrige premiene.

Etter premieutdelingen bad Ordfører Jarle Nilsen om å bli invitert til å spille i neste års turnering, så han oppfordres med dette til å  starte treningen allerede nå.

919.JPGGatesjakk3.pngGatesjakk4.pngGatesjakk1.pngGatesjakk5.png906.jpg

Side-alternativer

Byplanlegging

Brøytevakter 2

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Kommende hendelser
Nyttårsmottakelse i Karmøy rådhus
27.12.2017 - 17:00
Ordfører inviterer til nyttårsmottakelse i Karmøy rådhus 27. desember ...
Karmøy rådhus
Tidligere hendelser…
Kommende hendelser…
Rettigheter tilhører Karmøy kommune.