Roald Dahls James & Kjempeferskenen

av Aud-Irene J. Jacobsen sist endret 24.04.2017 - 16:00
Karmøy Kulturskoles Barneteater viser 4 kveldsforestillinger kl 17.00 i Blackboxen, Kopervik kulturhus.
Når 25.04.2017 17:00 til
04.05.2017 18:10
Hvor 25. april kl 17.00, 27. april kl 17.00, 3. mai kl 17.00, 4. mai kl 17.00-Backboxen, Kopervik kulturhus
Legg hendelse til i kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Billettpris kr 50,00 barn/kr 100,00 voksne

Billetter kjøpes på https://ticketco.no/ og i døren Blackboxen, Kopervik kulturhus

Forestillinger

25. april kl 17.00

27. april kl 17.00

3. mai kl 17.00

4. mai kl 17.00

Om forestillingen

James og Kjempeferskenen, skrevet av Roald Dahl er den første barneboken Roald Dahl skrev og den ble gitt ut i 1961. I 2016 var det 100 års jubileum for Roald Dahl og det er i den anledningen kulturskolen har valgt å sette opp forestillingen.

James Henry Trotters foreldre ble spist av et neshorn, så nå bor han sammen med sine to ondskapsfulle og grådige tanter.
Han må vokse opp og bo sammen med to eldre mennesker som egentlig ikke vil vite av ham, og som han må stå på pinne for. Han drømmer intenst om å reise til New York City, der hans far en gang fortalte ham at drømmer kan bli virkelighet. En dag møter James en mystisk gammel mann som gir ham en bag med noen glødende grønne ting, og forteller ham at fantastiske ting kan skje, men han må følge sitt eget hjerte. James tar bagen med seg hjem, men mister innholdet under et stort ferskentre. Umiddelbart vokser det fram en gigantisk fersken. Tantene advarer James mot å nærme seg mirakelet, men en sen kveld går han ut i hagen, og inn i ferskenen. Snart ruller James og verdens største fersken vekk fra de fæle tantene. Det blir begynnelsen på en fantastisk og vidunderlig reise... Roald Dahl er verdens kanskje mest geniale barnebokforfatter. Barn over hele verden elsker hans hemningsløse, kloke og sprudlende fortellinger.

Kulturskolen har fått Lars Tønnessen kjent som hiphop artisten Atlars (også kjent fra sjongleringsgruppa Flaks) til å skrive helt ny fengende musikk til stykket. Det blir en moderne og spennende forestilling med musikk, dans, teater, skumle nesehorn, masete måker, magiske trollmenn, haier, forvokste insekter og mye annet. Velkommen til forestilling!!!

Forestillingen varer ca. 70 minutter.

LogoKulturskolen

Side-alternativer
Rettigheter tilhører Karmøy kommune.