Nyheter

Offisiell åpning av Lurelabben

-Endelig er forskningslaboratoriumet åpnet. Nå skal barn og voksne bruke dette rommet i den frie leken. Det skal være like interessant å forske, som å leke i sandkassen, forteller styrer i Bygnes Vitenbarnehage, Elsbeth Normann Ørjansen.

Mer…

Sommeråpent basseng i Karmøyhallen uke 30-32

Svømmehallen tilbyr 25 meters basseng, opplæringsbasseng, vannsklie og badstuer. Åpningstider: mandag, onsdag og fredag kl 10.00-15.00, tirsdag og torsdag kl 17.00-20.00.

Mer…

Orienteringsmøte om klima- og energiplan

Karmøy kommunes klima- og energiplan er under revisjon. Den er nå ute til høring. Ønsker du å vite mer om planforslaget, kan du møte på rådhuset i Kopervik mandag 26. juni.

Mer…

Kommunestyremøte 19. juni

Kommunestyret har mange viktige saker på sakslista, bl.a. forskrift om tildeling av langtidsopphold i sykehjem mv, takst- og rabattsystemet for T-forbindelsen, Vea sykehjem 2, Livsynsnøytrale seremonirom, handlingsplan SLT folkehelse, kommunedelplan kultur og boligbyggeprogram. Møtet starter kl 18.00. Dette er åpent for publikum, og kan også ses på nett-TV. Møtet holdes i kommunestyresalen, Karmøy rådhus.

Mer…

Innspill til kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet

Lag og foreninger gis muligheten til å komme med innspill både på rehabilitering og nybygg av ordinære anlegg og nærmiljøanlegg. Handlingsprogrammet 2018-2021 skal hvert år vedtas av Karmøy kommunestyre. Det er dette som danner grunnlaget for prioriteringen av spillemiddelsøknader og kommunale tilskudd til idrettsanlegg.

Mer…

Utvikling av ny boligtype gjennom brukermedvirkning

Karmøy kommune har sammen med Snøhetta, Uni Research Polytec, Husbanken og representant fra Bergen Kommune, Boligleder Steinar Hopland, startet et samarbeid om utvikling av et boligkonsept for mennesker med rus og psykiatri lidelser (ROP). Prosjektet er delfinansiert av Regionale Forskningsfond Vestlandet.

Mer…

Lagmannsretten har dømt Karmøy kommune til å betale erstatning.

Karmøy kommune er dømt til å betale kr 5.5 mill i erstatning til Norsk Gjennvinning etter å ha avlyst en anbudskonkurranse om ny renovatør i 2014.

Mer…

Hva er viktig for brukerrepresentanten?

Prosjektet "Karmøy - en pasient- og brukersikker kommune" er godt i gang. Prosjektgruppens brukerrepresentant, Kjell Inge Bringedal, fikk spørsmålet "Hva er viktig for deg?"

Mer…

"Hva er viktig for deg"?

Tirsdag 6.juni 2017 markeres «Hva er viktig for deg?» dagen over hele landet – og internasjonalt. Ansatte i helse og omsorgstjensten vil bære på seg buttons med nettopp dette spørsmålet. Se hva ordfører Jarle Nilsen og rådmann Sigurd Eikje svarte da de fikk stilt spørsmålet "Hva er viktig for deg?"

Mer…

Barna bestemte selv

Denne uka gikk årets utgave av Barnas kommunestyre av stabelen i kommunestyresalen i Kopervik. For uten å fordele 100.000 kroner til gode formål, diskuterte elev-representantene både søppel og mobbing.

Mer…

Flere nyheter…
Side-alternativer

Valg

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Kommende hendelser
Gratis sommerkino
26.06.2017 - 12:00
Richard Storken. Fra 6 år. Varighet: 1 time og 24 minutt.
Karmøy kino, Kopervik
Velkommen til en opplevelsesrik byvandring med teatervri
02.07.2017 - 13:00
Hver søndag i juli kan du følge rollefigurer på en spennende reise i ...
ppmøte på Museet i Mælandsgården kl. 13.00.
Gratis sommerkino
05.07.2017 - 12:00
Smurfene: Den hemmelige landsbyen. Fra 6 år. Varighet: 1 time og 30 ...
Karmøy kino, Kopervik
Gratis sommerkino
12.07.2017 - 12:00
Bamse og heksens datter. Aldersgrense: Alle. Varighet: 1 t og 5 min.
Karmøy kino, Kopervik
Sommeråpent i Karmøyhallen
24.07.2017 - 10:00
Badeanlegget har sommeråpent for alle i ukene 30, 31 og 32. Mandag, ...
Karmøyhallen badeanlegg
Tidligere hendelser…
Kommende hendelser…
Rettigheter tilhører Karmøy kommune.