Alt om budsjettet for 2018

30. oktober presenterte rådmann Sigurd Eikje sitt forslag til budsjett for Karmøy kommune for 2018 og økonomiplan for 2017-2020. Dette vil bli behandlet i formannskapet 27. november. Endelig vedtak vil bli gjort av kommunestyret 11. desember.

Mer…

Nyheter

Miljøvennlig i nye lokaler

Elbiler gjør sitt inntog, også i de kommunale tjenestene. Torsdag var ordføreren på Avaldsnes, blant annet for å markere at de ansatte i hjemmetjenesten og Rus- og psykisk helsetjeneste har tatt i bruk 30 elbiler.

Mer…

Ordførerens nyttårsmottakelse

Ordfører inviterer til nyttårsmottakelse i Karmøy rådhus 27. desember, kl.17.00.

Mer…

Karmøy kommunes byggeskikkpris for 2017

Hovedutvalg teknisk gir byggeskikkprisen for god byggeskikk til de nye omsorgsboligene for multifunksjonshemmede i Tøkjemyrvegen på Vea. Det er Karmøy kommune som eier boligene. Arkitekt er Vikanes og Bungum arkitekter AS.

Mer…

Eneboligtomt for salg på Eidsbakkane etappe 4

Karmøy kommune har 1 Eneboligtomt for salg på Eidsbakkane etappe 4. Prisen er satt til kroner 555.000,-

Mer…

Byggetrinn to på Vea har tett bygg

Nå går virkelig byggetrinn 2 på Vea sykehjem fremover. Nå har det vært kranselag for byggetrinn 2. En gammel tradisjon fra 1400-tallet, for å hedre de som jobber med bygget. Et prosjekt som har en ramme på 192 millioner og skal gi oss 61 nye plasser, som skal være klart våren 2018.

Mer…

Nytt nasjonalt register for tobakksutsalg

Fra 1. januar 2018 skal kommunene føre tilsyn med salgssteder av tobakksvarer mv. Alle utsalgssteder må være registrert i et nytt nasjonalt register innen 31. desember 2017. Det er særlig viktig at kommunene fører tilsyn med at slike varer ikke selges til mindreårige.

Mer…

Kommunestyret 11. desember

Kommunestyret skal bl.a. behandle saker om følgende: budsjett- og økonomiplan, utredning skolebruksplan sone 2, ungdomsråd, forebygging av selvmord, dagaktivitetstilbud til hjemmeboende med demens og områderegulering av Raglamyr beredskapsområde. Møtet starter kl 18.00. Dette er åpent for publikum og kan ses på nett-TV.

Mer…

Strøsand til eldre

Kommunen gir ut strøsand til de som er 70 år og eldre. Det skjer ved at det lånes ut bøtter, og så blir de hentet når en må få en ny ladning med strøsand.

Mer…

Ny brannsjef for regionen på plass

Fra røykvarslerens dag, 1. desember, er Dag Botnen på plass som brannsjef for det nye Haugaland brann og redning iks. I løpet av 2018 skal vi ha ett brannvesen for kommunene Bokn, Etne, Haugesund, Karmøy, Suldal, Sveio, Tysvær, Utsira og Vindafjord.

Mer…

Flere nyheter…
Side-alternativer

Byplanlegging

Brøytevakter 2

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Kommende hendelser
Nyttårsmottakelse i Karmøy rådhus
27.12.2017 - 17:00
Ordfører inviterer til nyttårsmottakelse i Karmøy rådhus 27. desember ...
Karmøy rådhus
Tidligere hendelser…
Kommende hendelser…
Rettigheter tilhører Karmøy kommune.