Nyheter

Velkommen til 8. mai-markering

Frigjøringsdagen og den nasjonale veterandagen 8. mai vil bli markert ved de falnes minnesmerke ved Kopervik kirke kl 15.30. Det blir også en liten markering ved minnesmerket over Asbjørn Sunde i forkant og Arquebus i etterkant. - Jeg håper at mange vil møte opp for å vise takknemlighet og respekt for friheten og våre veteraners innsats, sier ordfører Jarle Nilsen.

Mer…

Informasjonsmøte om ny barneskole på Åkra

Karmøy kommune har startet opp reguleringsplanarbeid for ny barneskole, kultur- og idrettspark i Åkrehamn. Derfor ble det avholdt informasjonsmøte om planprosessen tirsdag 26. april.

Mer…

Kommunestyremøte 2. mai

På sakslista står bl.a. tiltak for å øke inntektene i Haugalandspakken, reglement for finansforvaltning, handlingsplan SLT/folkehelse, innbyggerinitiativ om folkeavstemning, delegasjonsreglement, hovedplan veg og flere reguleringsplaner. Møtet starter kl 18.00, er åpent for publikum og kan også ses på nett-TV.

Mer…

Byantikvarene i Norge besøker Haugalandet

Vertskap er Haugesund og Karmøy kommune og de 26 personene fra Riksantikvaren og byantikvarer skal besøke Gamle Skudeneshavn og Vibrandsøy.

Mer…

Offentlig ettersyn - Skjønnsmedlemmer 2017-2020

Formannskapet har i møte 18. april 2016 vedtatt forslag til skjønnsmedlemmer for neste periode. Forslaget vil bli behandlet i kommunestyret 2. mai. Endelig oppnevning vil bli foretatt av fylkestinget før sommeren.

Mer…

Åkrasanden innvilget Blått Flagg-status

-Dette er et viktig anerkjennelse for de viktige frilufts- og naturkvalitetene denne stranden har, og for hvordan en bærekraftig forvaltning av Åkrasanden blir utført, forteller Oddvin Øvernes i Friluftsrådet Vest.

Mer…

Velkommen til turneringshelg i Storhall Karmøy

Alle ansatte i Karmøy kommune inviteres til en gøy og uhøytidelig fotball- og kanonballturnering lørdag 4. juni fra klokken 11:00 til klokken 14:00.

Mer…

Lettere å skape utvikling i Skudeneshavn

Riksantikvaren vil legge bedre til rette for utvikling i kulturminnefredede Skudeneshavn. Det kom fram på folkemøte tirsdag.

Mer…

Nå starter sykkelkampanjen

18. april starter årets vårkampanje for sykkel i regi av Sykkelbyen Haugsund-Karmøy. Neste lørdag markeres dette med en bredt anlagt sykkeldag i Haugesund.

Mer…

Ny eiendomssjef er klar

Det er den 37 årige Arvid Eikeskog fra Karmsund som blir Karmøy kommunes nye eiendomssjef. Eikeskog skal lede en avdeling med over 180 ansatte og en eiendomsportefølje på ca. 200 000 kvm.

Mer…

Flere nyheter…
Side-alternativer

Kommunestruktur

Knapp til kulturmiljøfredningen i Skudeneshavn 2015

NAV Ungdom

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Kommende hendelser
Foredrag ved arkeolog Håkon Reiersen - Vestnorske maktsenter i eldre jernalder
03.05.2016 - 19:00
Håkon Reiersen arbeider ved Arkeologisk museum, UiS. Han har skrevet ...
Nordvegen Historiesenter, Avaldsnes
Den kulturelle spaserstokken - Søstrene Bjørklund
05.05.2016 - 10:30
Camilla Schøyen og Elen Sofia Lotsberg med slagere fra 50- tallet.
Vea sykehjem kl 10.30, Kopervik bu og behandlingsheim kl 11.30
Tidligere hendelser…
Kommende hendelser…
Rettigheter tilhører Karmøy kommune.