Nyheter

Den svarte vikingen

24. september kl. 19 kommer Bergsveinn Birgisson til Nordvegen Historiesenter på Avaldsnes. Han skal fortelle om den svarte vikingen Geirmund Heljarskinn, hans kongelige slekt på Avaldsnes og hans virksomhet i Bjarmeland, i Irland og på Island.

Mer…

Hele Rogaland leser

I 2014 feirer Rogaland at Kjartan Fløgstad fyller 70 år ved å dele ut 40 000 gratiseksemplarer av romanen Grand Manila gjennom leseprosjektet "Hele Rogaland leser". Boken deles nå ut på bibliotekene i Karmøy.

Mer…

Hjemme best

Det er ikke veldig ofte at sykehjemsbeboere med fast plass flytter hjem igjen. 84 år gamle Selma Abrahamsen er eksempel på at det er mulig.

Mer…

Store aktivitetsmuligheter lokalt

Ungdom i alle deler av Karmøy har store muligheter for å engasjere seg lokalt. Tirsdag fikk elevene på Skudenes ungdomsskole prøve seg på noen av aktivitetene som tilbys.

Mer…

Kommunestyremøte 16. september

På sakslista står bl.a. legevaktordning, renovasjonsordning, prosess rundt fremtidig kommunestruktur og tilstandsrapport for grunnskolen. Kl 17 vil det være foredrag og debatt om kvinner i lokalpolitikken. Møtet er åpent for publikum, og kan ses på nett-TV.

Mer…

Nå skal de være beintøffe

I dag starter aksjonen "Beintøft" i Karmøy. En aksjon som er et samarbeid mellom kommunen og klimaaliansen. Og i år er det rekord i antall skoler som skal være med i Karmøy.

Mer…

Åpen dag på Kopervik brannstasjon

I forbindelse med Brannvernuka 2014 har Karmøy brann- og redningsvesen åpen dag på Kopervik brannstasjon lørdag 20. september kl. 10:00 - 14:00.

Mer…

Fredningsprosessen i gang

Det kulturhistoriske bygningsmiljøet i Gamle Skudeneshavn skal fredes som kulturmiljø. Representanter fra Riksantikvaren, Rogaland fylkeskommune, Karmøy kommune, beboere i byen og Skudeneshavn arena er i dag samlet for dialog.

Mer…

Folkepulsen Karmøy er i gang

Målgruppene for prosjektet er inaktive unge og voksne, mennesker med en funksjonsnedsettelse og innvandrere. Folkepulsen er i tråd med kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet og plan for folkehelsetiltak i kommunen.

Mer…

Klipp hekkene. Gjør skolevegen tryggere

Sikt i kryss og svinger er et viktig sikkerhetstiltak for gående og kjørende. Og i disse tider hvor skolene har startet og 6 åringene har begynt på skolen, er dette et viktig trafikksikkerhetstiltak.

Mer…

Flere nyheter…
Side-alternativer

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Kommende hendelser
Foredrag om "Den svarte vikingen"
24.09.2014 - 19:00
Bergsveinn Birgisson kommer til Avaldsnes for å fortelle om den ...
Nordvegen Historiesenter, Avaldsnes
Hovedutvalg teknisk 25. september 2014
25.09.2014 - 17:00
Møtet er åpent for publikum
Rådhuset
Utstilling - modellbåter, flaskeskuter og skutemalerier
04.10.2014 - 10:00
Kopervik kulturhus ønsker kontakt med personer som ønsker å være med ...
Kopervik kulturhus
MiniMoro - Toddlernes rom
04.10.2014 - 11:30
En aktiv vandreforestilling for de aller minste med Dybwig dans. Fra ...
Kopervik kulturhus, Blackboxen
MiniMoro - Kaospilotene vender tilbake
18.10.2014 - 11:30
Med Ole Håkon Steffensen og Håvard Hvidsten. Fra 2 år. Varighet 30 ...
Norheim kulturhus
Tidligere hendelser…
Kommende hendelser…
Rettigheter tilhører Karmøy kommune.