Formannskapet har behandlet rådmannens budsjettforslag

Mandag 31. oktober ble rådmannens forslag til budsjett for Karmøy kommune i 2017 og økonomiplan for 2017-2020 presentert av rådmann Sigurd Eikje og budsjettsjef Øystein Hagerup. Formannskapet behandlet forslaget 28. november. Endelig vedtak skjer i kommunestyret 19. desember.

Mer…

Nyheter

Vil inspirere til gaver uten avfall

Veldig mange ønsker seg opplevelser og tjenester i gave, og ikke flere ting. HIM og Karmøy kommune ønsker å inspirere haugalendingene til å gi gaver uten avfall.

Mer…

Tveitholmvegen 33 på Sevland fikk byggeskikkprisen

Hovedutvalg teknisk har tildelt eneboligen til Ingeborg og Kjell Flotve med byggeskikkprisen for 2016. Arkitekt er Gismarvik arkitekter. Prisutdelingen vil skje i forbindelse med ordførerens nyttårsmarkering torsdag 29. desember kl 17.00 i Karmøy rådhus.

Mer…

Råd og tips for en brannsikker julefeiring

Julen er tiden for å kose seg. Med kosen følger mye god mat og mange levende lys. Dessverre er også julemåneden den måneden i året det brenner mest i Norge. Tørrkoking eller uoppmerksomhet under matlaging sammen med uforsiktig bruk av levende lys er blant de vanligste brannårsakene i desember. Her er noen råd og tips for en trygg julefeiring.

Mer…

Høringsrunde lokal forskrift om gebyr for gjennomføring av feiing og tilsyn

Brannvesenet har startet en høringsrunde med henhold til endring av lokal forskrift for å ta inn feie- og tilsynsgebyr. Dette som en konsekvens av at det kom ny brannforebyggende forskrift i 2015, og hjemmelsgrunnlaget i lokal forskrift for Karmøy kommune må dermed endres for å lovlig kunne ta inn gebyr.

Mer…

Kulturprisen til Ole Leirvåg

Hovedutvalg oppvekst og kultur har tildelt Karmøy kommunes kulturpris 2016 til Ole Leirvåg. Kulturstipend tildeles Simon Stenersen, Mats Hauge og Sara Margrethe Rusnes Lie. Prisutdelingen vil skje i forbindelse med ordførerens nyttårsmarkering torsdag 29. desember kl 17.00 i Karmøy rådhus.

Mer…

Karmøy setter alkovett på agendaen

Midt i måneden med høyest alkoholkonsum velger kommunene Karmøy og Haugesund nå å starte et samarbeid med alkovett-organisasjonen AV-OG-TIL. Onsdag signerte ordførerne samarbeidsavtale.

Mer…

Påmelding UKM (UNG KULTUR MØTES)

Meld deg på - vis hva du kan. Ungdom mellom 13 og 20 år, alene eller flere sammen. Gå inn på www.ukm.no og finn din lokale mønstring. Målet med UKM er å ha det gøy, lære, møte andre som liker det samme som deg! Påmeldingsfristen for å delta i Karmøy er 12. februar.

Mer…

Kommunestyret 19. desember

På sakslista står bl.a. bosetting av flyktninger 2017, retningslinjer for likeverdig økonomisk behandling av private barnehager, budsjett og økonomiplan 2017-2020, etiske retningslinjer for folkevalgte og ansatte, helse- og omsorgsplan 2016-2026 og rusmiddelpolitisk handlingsplan. Møtet starter kl 18.00, er åpent for publikum og kan også ses på nett-TV.

Mer…

Influensaen er på vei - det haster å vaksinere seg

Folkehelseinstituttet mener influensaen kommer tidligere enn vanlig i år. Det haster derfor nå med å få vaksinert seg.

Mer…

Flere nyheter…
Side-alternativer

Knapp til kulturmiljøfredningen i Skudeneshavn 2015

NAV Ungdom

Telefonvarsling kampanje

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Kommende hendelser
Velkommen til ordførerens nyttårsmottakelse
29.12.2016 - 17:00
På programmet står utdeling av Karmøy kommunes kulturpris, ...
Karmøy rådhus, kommunestyresalen
Påmelding UKM (UNG KULTUR MØTES) Karmøy
18.02.2017 - 14:00
Meld deg på - vis hva du kan. Ungdom mellom 13 og 20 år, alene eller ...
Torvastad skole og kultursenter, Hålandvegen 150, 4260 Torvastad
Tidligere hendelser…
Kommende hendelser…
Rettigheter tilhører Karmøy kommune.